Bio

  • Bewerken
 
 

Steven Kazàn, geboren op 10 juli 1985 te Voorst, is een Nederlandse entertainer.

Carrière
Al vanaf zijn elfde werkt Steven mee met de illusionistengroep ‘Magic Unlimited’. Hij begon als stagemanager, maar al spoedig werd opgemerkt dat Steven over een aangeboren komisch talent beschikte. Rond zijn 20ste begon hij met zijn eerste podiumacts tijdens de show van Magic Unlimited, waarna het publiek hem snel omarmde.

In 2011 stond Steven voor het eerst met zijn vader, Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn op het podium. Door de succesvolle formule, waarbij vader en zoon het podium op hilarische wijze deelden, groeide het concept snel. Hun show ‘De goochelaar en de gek’ is in talloze Nederlandse theaters te zien, maar ook tijdens de meest uiteenlopende evenementen.
Steven’s acts en presentatie ontwikkelen zich in rap tempo.

Ook in het buitenland doet Steven flink wat ervaring op. Zijn acts blijken niet alleen in zijn thuisland succesvol te zijn, maar ook in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Monaco, Kazachstan en China. 

In seizoen 2017/2018 is Steven’s eerste solo theaterprogramma een feit. Zijn show ‘Krom’ is te zien in de Nederlandse theaters. 
Aangezien zowel Hans als Steven enorm veel plezier hebben in het samen optreden, zal het duo eind 2019 met een nieuwe theatershow komen, genaamd ‘Alive and Kicking’.

Door de jaren heen is Steven tevens te zien in een flink aantal landelijke televisieprogramma’s en treedt hij op tijdens de meest uiteenlopende evenementen. Tevens komt Steven vanaf eind 2018 veel ter sprake door zijn succesvolle satirische video’s.

Hans Kazàn & Steven Kazàn

Privé
Steven is de jongste zoon van Hans Kazàn. In 2011 kreeg hij een relatie met Jamie Kames. In 2012 begon Jamie in het magische familiebedrijf om zich later full-time te richten op het management van Steven. In april 2013 stapten Steven en Jamie in het huwelijksbootje in Frankrijk. Hun eerste kindje werd op 5 april 2015 geboren te Blaricum: Een jongetje met de naam Oliver Hans Kazàn.


 

Wil je meer weten over Steven Kazàn?
Bekijk ook onze nieuwspagina of neem contact op met het management.

Steven Kazàn en Jamie Kames