Evenementen

Er moet altijd gelachen worden.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, gala of jubileum, één ding is zeker: Humor is onmisbaar.
Steven Kazàn is de universele entertainer die een breed publiek aanspreekt en door zijn interactieve show voor een onmiskenbaar ‘wij-gevoel’ zorgt!
Een onvergetelijke act vol humor, publieksinteractie en natuurlijk ongelooflijke goocheltrucs.

Online shows
Omdat live evenementen wat moeilijker zijn tijdens de coronacrisis, heeft Steven speciale online shows!
Klik hier voor meer informatie.

Steven maakt zijn shows op maat, speciaal voor de gelegenheid.
Benieuwd of Steven Kazàn ook een bijdrage kan leveren aan uw evenement?
We zijn maandag tot en met zondag bereikbaar om de mogelijkheden te bespreken!


Steven Kazàn blinkt uit in publiekscontact. Je hebt het idee dat je naar een ter plekke bedachte, spontane show zit te kijken, maar uit alles blijkt dat de acts tot in de puntjes voorbereid zijn. Steven verbaast en verrast en zorgt er met zijn innemende persoonlijkheid en vakmanschap voor dat de hele zaal geniet en meedoet met deze interactieve voorstelling. Een hele dikke aanrader!
Roel Imfeld
Teuven, België
Het optreden van Steven Kazan tijdens onze vrijwilligerswaarderingsmiddag is in zijn geheel erg goed bevallen. De communicatie voordien heb ik als prettig ervaren. Je kon het management van alles vragen en het geheel werd goed op elkaar afgestemd. De show zat vol verrassingen. Naast de goochelacts waarbij het publiek betrokken werd, had Steven ook hilarisch humoristische theater acts toegevoegd. Wat hebben onze vrijwilligers en niet te vergeten de organisatie gelachen en genoten. Er werd nog lang over na gesproken. Bedankt voor de inspirerende, gezellige middag!
Tamara de Ridder
Stichting Welzijn Veere
Het was een top-show! Steven beheerst net als zijn vader de kunst van goochel-entertainment op een hoog niveau!
Eelco Stienstra
RCN
De show van Steven Kazàn is enthousiast ontvangen! Steven weet het publiek te boeien met zijn humoristische acts en uitstraling. Het publiek werd er actief bij betrokken en viel van de ene verbazing in de andere.
Greet Nieuwland
Barontheater, Opende
Als afsluitende activiteit, mochten wij een bezoek ontvangen van Steven Kazan met zijn theatershow. Met zijn betoverende charme, humor en snelheid wist hij ons publiek aan het lachen te krijgen en in verbazing te laten vallen. Knap hoe hij een uur lang wist te entertainen, zonder het gevoel te krijgen dat de aandacht verslapte. Door interactie met het publiek aan te gaan bleef het boeiend van de eerste tot de laatste minuut en werd iedereen ook actief betrokken bij de show! In 1 woord fantastisch!
Wendy Verhoeven
Gemeente Moerdijk