De Schaduw van de Illusie

Al meer dan 40 jaar stort Hans Kazàn zich vol passie op het ondernemerschap. Echter bestaat zijn carrière niet alleen uit momenten van glorie en succes…

Het begon ooit met de zelfstandige productie van een wekelijks onderdeel (goochel mee met Hans Kazàn) in het bekende TROS televisie-programma: “Ren je rot”. Aansluitend diverse andere shows en uiteindelijk een overstap naar de commerciële zender RTL. Hier presenteerde Hans veel entertainment programma’s, waaronder maar liefst 888 afleveringen (!) van het razend populaire Prijzenslag.

Er volgden vele succesvolle seizoenen met vooral zelfgeproduceerde magic show’s voor zowel publieke als commerciële zenders. Daarnaast hield Hans zich bezig met het uitgeven en verkopen van boeken, goocheldozen, videobanden, dvd’s etc., gecombineerd met ontelbare optredens in theaters en presentaties tijdens evenementen, alsmede lezingen voor veel bedrijven.

De grootste mislukking

Na alle successen volgde een grootse mislukking: De bouw en exploitatie van een eigen theater in Spanje. Door een gehaaide constructie van een zakenpartner werd het theater gesloten. Hans’ droom spatte uit elkaar.

De teleurstelling en de pijn waren groot. Een herkenbaar fenomeen waar bijna iedere ondernemer mee te maken krijgt.

Opstaan en verder gaan klinkt eenvoudig, maar is in praktijk een moeizame weg.

Hans stond weer op, leerde van zijn fouten en begon opnieuw de moeizame klim naar de top. Als gastspreker vertelt hij met zelfspot over zijn avonturen. Wijzer en met een glimlach verlaten toehoorders de zaal na een lezing van deze ondernemer pur sang.

Meer informatie? Kijk even op www.kazanspreekt.com
Bellen kan ook! Telefoon: 06- 37 32 80 60.