Voor de Jeugd van Vroeger

Veel bewoners van woonzorgcentra en verpleeghuizen kunnen niet meer zomaar naar het theater.
Daarom brengt Steven Kazàn het theater naar hén toe!

In deze voorstellling, speciaal ‘voor de jeugd van vroeger’, brengt Steven Kazàn een show vol humor, interactie en natuurlijk ongelooflijke goocheltrucs.
Een ervaring die de bewoners niet snel zullen vergeten.

Lees hier enkele recente referenties:

Maandag 31 december trad Steven Kazàn bij ons op met zijn theatershow. Wat een geweldige oudejaarsmiddag was het!
Steven had de lachers op zijn hand. Er was ontzettend veel humor, maar ook geweldige goocheltrucs. De interactie met het publiek kon niet beter.
De bewoners en andere gasten hebben er zichtbaar van genoten en er werd nog lang over nagepraat.
– Astrid Moss-Jongerius

Afgelopen zaterdag hebben de bewoners een geweldige middag gehad.
Ze hebben genoten, en wij ook! Wat was het geweldig.  De show “De jeugd van Vroeger” van Steven Kazân was een groot succes.
De trucs waren onnavolgbaar en na afloop had iedereen het er over. Steven had na afloop ook echt nog even de tijd voor de bewoners, Chapeau! Werkelijk onze complimenten!
– Coby, la Providence

“Verpleeghuis Passaat in Eindhoven heeft genoten van een magische avond vol humor dankzij het optreden van Steven Kazàn. Bewoners voelden zich betrokken bij het verhaal van Steven en lachten heerlijk mee. Er was veel bewondering voor alle trucs die voorbij kwamen. Samenvattend was het een prachtig mooi moment waar onze bewoners (en wij!) het nog vaak over zulllen hebben. 
Wij kijken uit naar een volgende keer!”
Marissa Toffolo

“Woensdag 20 juni trad Steven Kazàn op in het Atrium van het Bonifatiushuis. Wat een succes! Uit alle hoeken van Sneek waren er bezoekers. Bewoners van omliggende woonzorgcentra, familieleden, medewerkers met kroost en zelfs kinderen van de kinderopvang waren aanwezig.

We zijn met zijn allen een uur lang voor de gek gehouden, maar wat kan dat mooi zijn. We kijken terug op een prachtige middag waar we enorm veel plezier met zijn allen gehad hebben.”
Mirella van der Schaaf

“Bij WZH Nieuw Berkendael was er tijdens de weekafsluiting een optreden van De Try Out Show van Steven Kazan. Wat hebben de cliënten genoten!

Tijdens de show was er veel interactie tussen de cliënten en Steven. Iedereen stond vol verbazing te kijken naar de goocheltrucs.
Steven, bedankt namens alle cliënten, vrijwilligers en medewerkers.

Wendy van Leeuwen

Onze bewoners en cliënten hebben ter ere van ons 20 jarig bestaan enorm genoten van het optreden van Steven Kazàn. De show was spectaculair en er was veel interactie met het publiek. Reacties uit het publiek: “Wat een spektakel”, “Ik vond het een prachtige show!”, “Heel leuk dat ik even assistent van Steven Kazàn mocht zijn”.
Sherida Arron

Onze senioren hebben enorm genoten, gelachen en kennis gemaakt met het jonge, zeer grote talent Steven Kazàn. Hoewel veel mensen een goede goochelaar/illusionist dachten te ontmoeten, kregen ze 2 personages in 1 show. 

Namelijk een zeer goede goochelaar, maar ook een goede cabaretier/entertainer die zeer leuk, humoristisch en interactief de senioren op verschillende manieren betrok in zijn show. Zelfs senioren die niet vaak in de lach schieten, gingen om en moesten lachen.
Fantastisch, veel ouderen praten er nu nog over. Het deed velen denken aan de optredens van Tommy Cooper vroeger.
Het was hartverwarmend om de vele bedankjes van de senioren te ontvangen.
Steven en Jamie, bedankt! Ook namens de senioren uit Ede.”

Bernard Lekkerkerker

We hadden er weken naar uitgekeken. Wie zou er doormidden gezaagd worden? Waar zouden de konijnen vandaan komen en konden we wellícht ontdekken hoe de trucs in elkaar zaten? Na alle voorpret was het op zondag 20 januari eindelijk zover: Steven Kazàn, de zoon van de beroemde Hans, kwam ons heel erg blij maken met een fantastische show.

Het was voor ons de eerste keer dat we zoveel publiek hadden. Niet alleen bewoners, maar ook kinderen, kleinkinderen en medewerkers met of zondag aanhang waren van de partij.
Een uur lang was niks wat het leek: touwen werden doorgeknipt, maar bleken toch nog heel te zijn, enveloppen waren leeg, maar waren bij nader inzien tóch gevuld en waar in hemelsnaam al die flessen wijn vandaan kwamen, zal voor ons het raadsel van 2019 blijven. We hebben een fantastische, gezellige middag beleefd. Een aanrader voor alle huizen!
– Marleen Rijnveld

Dinsdag 12 maart hebben we een geweldige, gezellige middag gehad met een optreden van Steven Kazàn. Het was een hele mooie show met veel plezier, spanning en sensatie. We blijven achter met veel vragen, hoe doet hij dat toch?!

De bewoners raken er niet over uitgepraat. Het is echt een aanrader en ook heel mooi voor de doelgroep ouderen. 
Steven, heel erg bedankt voor het verzorgen van deze onvergetelijke middag bij ons in De Paasbergen in Odoorn.
– Gonnie Suichies Lambers