Show voor vrijwilligers

Natuurlijk moeten de vrijwilligers van uw organisatie met regelmaat in het zonnetje worden gezet.
Of dat nu tijdens een waarderingsdag, een jubileum of andere gelegenheid gebeurt: Steven Kazàn zorgt altijd voor een extra leuke middag- of avond!
Een feestelijke, interactieve show waar de meest uiteenlopende vrijwilligers met volle teugen van genieten.

Enkele referenties:

“Het optreden van Steven Kazan tijdens onze vrijwilligerswaarderingsmiddag is in zijn geheel erg goed bevallen. De communicatie voordien heb ik als prettig ervaren. Je kon het management van alles vragen en het geheel werd goed op elkaar afgestemd. De show zat vol verrassingen. Naast de goochelacts waarbij het publiek betrokken werd, had Steven ook hilarisch humoristische theater acts toegevoegd. Wat hebben onze vrijwilligers en niet te vergeten de organisatie gelachen en genoten. Er werd nog lang over na gesproken. Bedankt voor de inspirerende, gezellige middag!”
Tamara de Ridder

Stichting Welzijn Veere

Na overleg met mijn collega coördinatoren vrijwilligerswerk en een show te hebben mogen bekijken van de hele familie Kazán, hebben we besloten Steven uit te nodigen voor onze vrijwilligersfeesten. En hier hebben we geen spijt van! Wat een leuke show en wat een fijne samenwerking. Daarnaast hoef je het voor de prijs en wat je er voor krijgt, zeker niet te laten.
Een echte aanrader dus!”

Roely Djirlauw
Zorggroep Noorderboog

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of beschikbaarheid van Steven Kazàn?
Neem contact op met het management voor meer informatie:

Email: Jamie@stevenkazan.com
Tel.: +31 6 37 32 80 60

CONTACTFORMULIER