Bedrijfsevenementen

Humor, interactie en magie. Dat is de basis van de show van Steven Kazàn! Voor iedereen die wat extra magie wil toevoegen aan een evenement.

Steven Kazàn boeken

Of enkel nog de mogelijkheden bespreken

Wat doet Steven dan?

Steven Kazàn is de vrolijke noot tijdens een evenement!
Hij brengt een op maat gemaakte show vol humor, interactie en magie. Veelal wordt hij daarbij ingezet als luchtige ijsbreker óf als feestelijke afsluiting. Maar natuurlijk is alles daar tussenin ook mogelijk 😉
Zijn enorme hoeveelheid positieve energie voel je direct door alles heen en zorgt voor een onmiskenbaar ‘wij-gevoel’ in de zaal.

En heb je een internationaal publiek? Geen probleem. Steven treedt niet alleen op in het Nederlands, maar ook in het Engels of als het moet, zelfs in het Spaans! Je verwacht het niet, maar hij kan blijkbaar toch wat, hè.

Alvast een heel, heel klein stukje van een truc zien? Hierrrrrr kan dat!

Hoe ervaart een klant dat?

“Steven Kazàn blinkt uit in publiekscontact. Je hebt het idee dat je naar een ter plekke bedachte, spontane show zit te kijken, maar uit alles blijkt dat de acts tot in de puntjes voorbereid zijn. Steven verbaast en verrast en zorgt er met zijn innemende persoonlijkheid en vakmanschap voor dat de hele zaal geniet en meedoet met deze interactieve voorstelling. Een hele dikke aanrader!”
– Roel Imfeld

“Het is altijd prettig om te werken met mensen die vakmanschap combineren met positieve energie.
Met Steven haal je iemand in huis die niet alleen een top-act neerzet, maar ook gewoon humorvol is en prettig in de omgang.
Daardoor krijgt de sfeer zowel op het podium als achter de schermen een boost. Een aanrader dus voor elk evenement!”
– Dave Fisser

Neem contact op met Jamie

Voor vragen over de mogelijkheden, kun je zeven dagen per week telefonisch of per mail contact opnemen met Jamie!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×