Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor stevenkazan.com

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van stevenkazan.com , zoals deze beschikbaar is gesteld door Scurra Productions . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Scurra Productions is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Scurra Productions.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Scurra Productions te mogen claimen of te veronderstellen.

Scurra Productions streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op stevenkazan.com onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Scurra Productions aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van stevenkazan.com op deze pagina.

Waar treden wij op?

di 30 april 2024 - 14:30

Theater de Reggehof, Goor (zonder Geer, haha)

vr 03 mei 2024 - 15:00

Cultura, Ede [ LAATSTE KAARTEN ]

za 25 mei 2024 - 16:00

Myllesweerd, Mill [ LAATSTE KAARTEN ]

zo 26 mei 2024 - 14:30

Schouwburg Agnietenhof, Tiel [ LAATSTE KAARTEN ]

Hey hallo, leuk dat je hier bent. Misschien ben je zomaar wat aan het rondneuzen, wil je een show boeken of heb je wel een hele andere vraag! Klik op één van de knoppen voor meer informatie.

Bedrijfsevenementen Privé feesten Theatershows Online shows Ik wil totaal iets anders!

Neem contact op met Jamie

Voor vragen over de mogelijkheden, kun je zeven dagen per week telefonisch of per mail contact opnemen met Jamie!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×