Wie zijn deze twee vreemde snuiters?

Het kan zijn dat je ons voorbij hebt zien komen op Instagram, op Dumpert, in een roddelblad of misschien wel in het theater! Sinds 2011 werken we non-stop samen en sinds 2020 delen we zo nu en dan zelfs het podium met elkaar. Hoe is dat allemaal ontstaan? We gaan het je vertellen!

Hoe het begon

In 2011 werden we tot over onze oren verliefd! We stuurden elkaar romantische sms’jes en bestelden in een restaurant één portie spaghetti om zoals Lady en de Vagebond te delen. Steven verhuisde naar Nederland en Jamie besloot geen geneeskunde meer te gaan studeren om zich te kunnen focussen op het verkopen van shows.

In het begin was Steven nog stagemanager bij zijn broers; hij wilde immers liever achter de schermen werken dan ervoor. Enkele jaren later begon Steven met zijn solo-carrière. Want hey, mensen moesten alleen al lachen als hij het podium betrad en hij moest toch ook eens een keer wat met zijn leven gaan doen.

Langzaam begon Steven met kleinschalige optredens tijdens evenementen.
Stapje voor stapje hebben we alles uitgebreid. Niet al te vlug, want ervaring opdoen is één van de belangrijkste zaken in het entertainmentvak. Draaien, draaien, draaien!

We hebben samen duizenden locaties gezien, opgetreden op de meest gekke plekken. En langzaam is dat zijn vruchten af gaan werpen…

Hoe het nu gaat

Inmiddels zijn we flink wat jaren verder en hebben we de tofste dingen meegemaakt. Zoals optreden op de Zwarte Cross en Lowlands. En toen kwam het… corona!
Van de ene op de andere dag viel onze agenda in duigen. Een agenda waar we al meer dan een jaar mee bezig waren. Enerzijds was dat heel treurig, anderzijds heel komisch. We waren in één klap hartstikke werkloos!

Om toch wat positiefs te blijven brengen, besloten we vanaf dag 1 ‘Corona TV’ te maken: Een suf filmpje, waarbij de goochelaar in quarantaine zit met zijn vrouw, die helemaal gek wordt van zijn trucjes. De video deed het enorm goed op social media en kwam dan ook direct op Dumpert, waarna deze in de top 5 belandde. De dag daarna maakten we aflevering 2, die ook weer ‘viraal’ ging en zo ging het nog een tijdje door, tot aflevering 50.

We kregen eindeloos veel leuke, positieve berichtjes, we kregen onze aanvragen voor online optredens, maar ook voor leuke reclamevideo’s, we zaten in hele gave programma’s. Kortom; we hebben ons niet verveeld in de corona tijd. Maar natuurlijk kunnen we niet wachten tot we jullie allemaal weer ‘in het echt’ kunnen zien straks…..!

Heb je nu nog steeds niet genoeg informatie over ons? Wil je bijvoorbeeld weten of Jamie meer een katten- of een hondenmens is of vraag je je al weken af welke kleur sokken Steven het liefste draagt? Dat begrijpen we natuurlijk helemaal.
Stuur even een mailtje naar Jamie@stevenkazan.com (of vul gewoon het contactformulier hieronder in) en dan zullen we jouw prangende vraag beantwoorden.

Waar treden wij op?

vr 15 oktober 2021 - 20:00

Kulturhus Holten

za 23 oktober 2021 - 20:00

Nieuwe Nobelaer

za 27 november 2021 - 20:15

Theater Swanla

wo 29 december 2021 - 20:00

Theaterbakkerheij Gouda

Hey hallo, leuk dat je hier bent. Misschien ben je zomaar wat aan het rondneuzen, wil je een show boeken of heb je wel een hele andere vraag! Klik op één van de knoppen voor meer informatie.

Bedrijfsevenementen Privé feesten Theatershows Online shows Ik wil totaal iets anders!

Neem contact op met Jamie

Voor vragen over de mogelijkheden, kun je zeven dagen per week telefonisch of per mail contact opnemen met Jamie!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×