Online shows

Een interactieve, humoristische, laagdrempelige, magische en vooral: hele gezellige show. Gewoon vanuit de studio of misschien wel vanuit de huiskamer van Steven!

Steven Kazàn boeken

Of enkel nog de mogelijkheden bespreken

Huh? Online show?

Ja! Klopt! Toen we op 13 maart 2020 hoorden dat we plotsklaps werkloos waren door de coronamaatregelen, volgden er snel leuke ontwikkelingen. Eén daarvan zijn de online shows! Alhoewel we eerst wat sceptisch waren, zijn we nu groot fan geworden van deze manier van optreden.

Steven verzorgt een optreden met humor, interactie en magie, die hij op maat maakt voor de doelgroep. Of je nu iets organiseert voor een groep directeuren, vrijwilligers, studenten of families. Geen probleem!

Oh wat leuk.

Ja, vinden wij ook!

En wat vinden mensen daar dan van?

We hebben inmiddels al bijna 100 online shows erop zitten en daar hebben we hele mooie reacties op mogen krijgen. Daar zijn we enorm dankbaar voor! Hieronder krijg je een impressie;

“Steven Kazàn en de digitale borrel! Ik ben eventmanager bij een ICT bedrijf. Om verbinding te houden met onze medewerkers, organiseren wij maandelijks borrels. Steven kenden we al via de sociale kanalen, maar in het echt is hij nóg leuker. En wat deed hij het goed. Met een twist, humor en energie maakte hij er een interactieve show van. Net als ons motto ‘Business Done Differently’; net even anders! Binnen het bedrijf was het een daverend succes.”
Heidi Molijn – Engagement & Event Professional

“Het leek ons leuk om onze kijkers te verrassen met een creatieve en vermakelijke opening van de webinar, die ons ook zou onderscheiden van andere webinars. Dankzij o.a. het succes van Corona TV, leek een samenwerking met Steven en Jamie een goede zet. Het contact met Jamie werd al snel gelegd en dankzij duidelijk en helder overleg hadden we al snel een goed plan. De opening door Steven was van grote meerwaarde!

Op een leuke, interactieve én humoristische manier wist hij onze webinar gasten te vaermaken – en onszelf ook uiteraard! We hebben veel leuke reacties van onze kijkers gehad.

De samenwerking met Steven en Jamie is ons erg goed bevallen. Snelle reactie, creatieve ideeën en een positieve manier van samenwerken. En buiten dat zijn het ook gewoon allebei aardige mensen – ook belangrijk! Dank Steven en Jamie, het was een voorrecht om jullie in ons webinar te hebben!

Ties Roodhardt – General Manager Wagestream

Neem contact op met Jamie

Voor vragen over de mogelijkheden, kun je zeven dagen per week telefonisch of per mail contact opnemen met Jamie!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×