Online show

Tijdens de coronacrisis, zijn live evenementen moeilijker te verwezenlijken.
Daarom heeft Steven Kazàn een speciale online show gemaakt!
Een voorstelling vol magie, humor én interactie.

Dé show die bij uitstek geschikt is als luchtige toevoeging aan een webinar, bedrijfsborrel of andere online gelegenheid.

Lees hier enkele reviews van klanten die je voorgingen:

“Er worden natuurlijk met regelmaat webinars georganiseerd en voor onze gezamelijke webinar met Softbrick wilden we eens een andere route kiezen. Het leek ons leuk om onze kijkers te verrassen met een creatieve en vermakelijke opening van de webinar, die ons ook zou onderscheiden van anderen.
Dankzij o.a. het succes van CoronaTV leek een samenwerking met Steven en Jamie een goede zet. Het contact met Jamie werd al snel gelegd en dankzij duidelijk en helder overleg hadden we al snel een goed plan voor de opening van onze webinar. De opening door Steven was van grote meerwaarde! 
Op een leuke, interactieve én humoristische manier wist hij onze gasten te vermaken – en onszelf ook uiteraard! We hebben veel leuke reacties van onze kijkers gehad.

De samenwerking met Steven en Jamie is ons ook erg goed bevallen. Snelle reactie, creatieve ideeën en een positieve manier van samenwerken.
En buiten dat zin het gewoon allebei aardige mensen – ook belangrijk! Dank Steven en Jamie, het was een voorrecht om jullie in onze webinar te mogen hebben.”
Ties Roodhardt – General Manager Wagestream

“Steven Kazàn en de digitale borrel! September 2020. Ik ben eventmanager bij een ICT bedrijf. Om verbinding te houden met onze medewerkers, organiseren wij maandelijks digitale borrels. Steven kenden we al via de sociale kanalen, maar in het echt nóg leuker.

En wat deed hij het leuk! Met een twist, humor en energie maakte hij er een interactieve show van. Net als ons motto ‘Business Done Differently’, net even anders. Met 200 unieke views binnen ons bedrijf een daverend succes.”
Heidi Molijn – Event professional Conclusion

“Bedankt voor jullie show. Ik heb heel veel goede reacties terug gekregen. Een collega was vergeten de microfoon uit te zetten en kon niet stoppen met gniffelen en lachen. Dit gaan we niet snel meer vergeten :-)”
Johannes Timmerman – Clockwork

Steven-Kazan-Online-Show-webinar

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Neem contact op met Jamie via +31 6 37 32 80 60 of jamie@stevenkazan.com